Ryu 9,012 Posted December 5, 2010 Çok kullanışlı bir araç çubuğu.Herkese tavsiye ederim. Özellikleri: Canli Televizyon izlenip radyo dinlenebilir, Turkce dahil 56 dilde cümle veya web cevirisi yapabilir, Uydudan dunyayi izleyip heryeri turlayabilir, Tum gazetelerin ilk sayfalarini okuyup haber sitelerine ulasabilir, Yeni bilgisayar programlarini bedava indirebilir, Bulundugunuz yerin hava durumunu canli ogrenebilir, Reklamlari engelleyip E-mail adresinizi kontrol edebilir, 200'den fazla Oyunu oynayabilir, Ip numaranızı gösterebilir; Güncel doviz kurları+cevirisi,altın fiyatları,canlı borsa endeksi,sans oyunu sonucları,gunluk burclar,telefon rehberi,E-Okul veli bilgilendirme,adsl kota sorgulama,T.C. kimlik no sorgulama,vergi no sorgulama,elektrik borc sorgulama,telefon borcu sorgulama,SSK-SGK hizmet sorgulama,Bağ-kur borc sorgulama yapabilir, Canlı mac sonucları,Super Lig puan durumu gosterebilir, Vizyondaki filmleri gösterebilir, İller arası mesafeleri, Namaz vakitlerini, Son depremleri, Dunya saatlerini, gosterebilir, Yazıyı sese cevirebilir, Hafızalı not yazabilir, Hesap makinesi olarak kullanabilirsiniz... Ücretsiz download linki: http://turk3.ourtoolbar.com/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Işık 3,632 Posted December 5, 2010 evet bnde vardı süper Quote Share this post Link to post Share on other sites
Adanus01 32,763 Posted December 5, 2010 Yaa ben bunu indirdim aha şimdi.Lakin dediğiniz büssürü şeyler görünmüyo araç çubuğumda.Bi ev resmi,özet akışı,sayfa ve araçlar düğmesi görünüyor sadece.Menüsüne nerden ulaşacağım bu toolbarın. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ryu 9,012 Posted December 5, 2010 Yaa ben bunu indirdim aha şimdi.Lakin dediğiniz büssürü şeyler görünmüyo araç çubuğumda.Bi ev resmi,özet akışı,sayfa ve araçlar düğmesi görünüyor sadece.Menüsüne nerden ulaşacağım bu toolbarın. Hangi tarayıcıyı kullanıyosunuz? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Adanus01 32,763 Posted December 5, 2010 Google var işte ordan giriyorum.Tarayıcı derkeeen Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ryu 9,012 Posted December 5, 2010 Google var işte ordan giriyorum.Tarayıcı derkeeen İnternet tarayıcısından bahsediyorum.Internet Explorer,Mozilla Firefox,Chrome,Opera gibi.İnternet tarayıcınızın ayarlarından araç çubuğu kapalı olabilir.Açık olan bir internet sayfasında iken Araçlar'a girin.Araçlar kısmından Araç Çubukları'na girin.Turk3 toolbar kapalı ise oradan açın. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Adanus01 32,763 Posted December 5, 2010 intrnt eksplovır var ama dediğin gibide yaptım değişen bişi yok gene göstermiyor.Neysem boşver kardeş o da eksik olsun tşkrlr yardımın için. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ryu 9,012 Posted December 5, 2010 Resimle anlatmaya çalışayım.Eğer Araçlar>araç çubukları kısmında turk3 toolbar gözükmüyo ise yükleyememişsindir.Gözüküyor fakat yanında ok işareti yoksa aktif değildir. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ryu 9,012 Posted December 5, 2010 Mesaj düzenleme seçeneği neden yok bilmiyorum. Quote Share this post Link to post Share on other sites