Renkahenk 34,258 Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 50. Asya Bankası - Robot Bina (Bangkok,Tayland) 49. Ripley's Binası (Ontario, Kanada) 48. UCSD Geisel Kütüphanesi (California, Amerika) 47. Fuji Televizyon Binası (Tokyo, Japonya) 46. Druza Tatil Merkezi (Yalta, Ukrayna) 45. Lloyd's Binası (Londra, İngiltere) 44. Nord LB Binası, (Hannover, Almanya) 43. Gherkin Binası (Londra, İngiltere) 42. Yumurta (NewYork, Amerika) 41. Fıçı Evler ( Michigan, Amerika) 40. Mammy's Cupboard Restoranı (Mississippi, Amerika) 39. Şehir Merkezi (Santa Monica) 38. Zenith Europe (strasbourg, Fransa) 37. Luxor Otel ve Kumarhanesi (Las Vegas, Amerika) 36. Moda Gösteri Merkezi (Las Vegas, Amerika) 35. Pekin Olimpiyat Stadyumu (Pekin, Çin) 34. Kubbeli Ev (Florida, Amerika) 33. Güneş Fırını (Odeillo, Fransa) 32. Hava Kuvvetleri Akademisi Klisesi (Kolorado, Amerika) 31. Tahta Çete Evi (Archangelsk, Russia) 30. Erwin Wurm'un ilginç tasarımı: "House Attack" (Viyana, Avusturalya) 29. Konteyner Sitesi (Londra, İngiltere) 28. Lotus Tapınağı (Delhi, Hindistan) 27. Guggenheim Müzesi (Bilboa, İspanya) 26. Duvardan Ev (Groningen, Hollanda) 25. Grand Lisboa Oteli (Macao) 24. Ulusal Kütüphane (Minsk, Beyaz Rusya) 23. Ryunyorg Oteli (Pyongyang, Kuzey Kore) 22. Delik Ev (Teksas, Amerika) 21. Ufo Ev (Sanjihih, Tayvan) 20. Tuhaf Ev (Alpler) 19. Ayakkabı Ev (Pensilvanya, Amerika) 18. Taş Ev (Guimares, Portekiz) 17. Fikir Evi (Barselona, İspanya) 16. Nakagin Kapsül Kulesi (Tokyo, Japonya) 15. Manchester Adalet Mahkemesi Merkez Binası (Manchester, İngiltere) 14. Çaydanlık Ev (Teksas, Amerika) 13. Çamaşır Makinesi Biçimli Bina (Meksika) 12. Dans Eden Bina (Parague, Çek Cumhuriyeti) 11. Taş Tapınak (Arizona, Amerika) 10. Hang Nga Çılgın Misafir Evi (Vietnam) 9. Küp Evler (Rotterdam, Hollanda) 8. Habitat 67 (Montreal, Kanada) 7. Wonderworks - Harika işler (Tennessee, Amerika) 6. Kansas Şehir Kütüphanesi (Missouri, Amerika) 5. Sepet Ev – (Ohio, Amerika) 4. Ferdinand Cheval Sarayı (Fransa) 3. The Torre Galatea Kulesi (İspanya) 2. Hundertwasser’in tasarladığı Forest Spiral Binası (Darmstadt, Almanya) 1. Bükük ev (Sopot, Polonya) Quote Link to post Share on other sites
güldünya 4,514 Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Bayılıyorum bu tarz mimarilere.Çok teşekkürler.Eskiden hep mimar olmayı isterdim. Quote Link to post Share on other sites
Renkahenk 34,258 Posted December 12, 2010 Author Share Posted December 12, 2010 Bayılıyorum bu tarz mimarilere.Çok teşekkürler.Eskiden hep mimar olmayı isterdim. Bende öyle.. Neyse ki ben çok uzak değilim mimarlığa hala.. Quote Link to post Share on other sites
parcikanli 10,189 Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 gercekten cok ilginc yapilar var... bazilarinada insan bakinca korkuyor... 1 Quote Link to post Share on other sites
Renkahenk 34,258 Posted December 26, 2010 Author Share Posted December 26, 2010 gercekten cok ilginc yapilar var...bazilarinada insan bakinca korkuyor... Bende bazılarına bakınca of şimdi orda olmalıydım diyorum. Quote Link to post Share on other sites
logos 11,508 Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Yaratıcı hayal gücü doğaya estetik bir yan katmış.. Bu güzel paylaşımlar için teşekkürler.. Quote Link to post Share on other sites
Renkahenk 34,258 Posted January 20, 2011 Author Share Posted January 20, 2011 Yaratıcı hayal gücü doğaya estetik bir yan katmış.. Bu güzel paylaşımlar için teşekkürler.. Ben teşekkür ederim... =)) Quote Link to post Share on other sites