sonerco 2,839 Posted January 30, 2011 Herhangi bir dileğinizin gerçekleşmesi maksadıyla (1001) ihlas ı şerif bir yerde aralıksız bir şekilde okunur.besmeleyle okunan ihlasların tamamının ismi Azama tekabül ettiği ifade edilir.Ancak her yüz ihlastan sonra bu dua okunmalıdır. "Tevekkelu ya abdel vahıdi ve ente ya abder rahmani vef a luu maa tü'merune bihive küllüküm aleyhi baarekellahu fııküm ve aleyküm" Dua içerisinde geçen isimler,aynı zamanda ihlas ı şerifin hadimlerinin isimleridir .onların ruhani imdatları bereketiyle maksada erişilmektedir. ALLAH dualarınızı kabul etsin. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
squirrel 1,578 Posted January 30, 2011 bu duayı okuyunca hadimlerin bereketiylemi dileğimize kavuşucaz allahın izniyle, yoksa hadimlerle görüşücekmiyiz anlamadım tam olarak? niyet edicekmiyiz bir de 1001 ihlasa başlarken. allah razı olsun Quote Share this post Link to post Share on other sites
wendy 1,062 Posted January 30, 2011 çok güzel paylaşım olmuş emeklerinize sağlık..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
sonerco 2,839 Posted January 30, 2011 bu duayı okuyunca hadimlerin bereketiylemi dileğimize kavuşucaz allahın izniyle, yoksa hadimlerle görüşücekmiyiz anlamadım tam olarak? niyet edicekmiyiz bir de 1001 ihlasa başlarken. allah razı olsun her iş ALLAHIN izniyle gerçek olur hadimler sadece vesiledir ayrıca hadimle görüşme söz konusu deildir abdest alıp 2 rekat namaz kılıp niyetinizi eder duayı okumaya başlarsınız. ALLAH kabul etsin.. --- Sonraki mesaj --- --- Sonraki mesaj --- çok güzel paylaşım olmuş emeklerinize sağlık..... teşekkür ederim .. Quote Share this post Link to post Share on other sites
squirrel 1,578 Posted January 30, 2011 çok teşekkür ederim çok beğendim paylaşımlarınızı hemen not aldım yapmaya başlıycam allahın izniyle...allah sizden razı olsun. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Ilıman Posted January 30, 2011 teşekkürler Quote Share this post Link to post Share on other sites
sonerco 2,839 Posted January 30, 2011 teşekkürler ben teşekkür ederim.. --- Sonraki mesaj --- çok teşekkür ederim çok beğendim paylaşımlarınızı hemen not aldım yapmaya başlıycam allahın izniyle...allah sizden razı olsun. ALLAH cümlemizden razı olsun inş. dualarınız kabul olur.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest songuku Posted January 30, 2011 sevgili sonerco guzel bir paylaşım olmuş teşekkürler bir de forum kuralları gereği verdiğin terkibin kaynağını belirtebilirsen cok guzel olacaktır Quote Share this post Link to post Share on other sites
sonerco 2,839 Posted February 7, 2011 sevgili sonerco guzel bir paylaşım olmuş teşekkürler bir de forum kuralları gereği verdiğin terkibin kaynağını belirtebilirsen cok guzel olacaktır dua ve havas ansiklopedisi sayfa 261 ..arkadaşım 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
zafer_kse55 1 Posted December 1, 2019 sonerco, 07.02.2011 - 20:31 yazdı: dua ve havas ansiklopedisi sayfa 261 ..arkadaşım biraz daha net çekerek paylaşır mısınız ? 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites