bulent52 2,204 Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 Her insan yalnızdır bir cümle Yalnız olan kim ? Her insan Bense insanım resmi kayıtlarda Bende yalnızım demek ki her insan gibi NEDEn böyle sordum kendime Düşündüm kafa yordum hayata Yaşımız ilerliyor belli Daha zevk almıyor insan salıncaklardan Kaçmaya başlıyor camilerden... Musalla taşları gözünün içine giriyor insanın Merdivenlerde nefessiz kalman büyük yalan aslında Nefesin kalıyor her basamakda Ne izler bırıkıyorsun kendinden Birileri yaşadığını anlasın diye Varsın yoksun hikaye... Varmışsın yokmuşsun olacak Her insan gibi İnsanlar ölümdür bu son cümle Ölümlü olan insanlar... SEn içinde ki seni öldürdün yıllar önce SEn içinde ki yaşamını söndürdün daha doğarken DEmek ki sen ölümsüzsün .... İlk defa bu cümleler senden çok uzak SEn bu cümlelerin öznesi değilsin.... Bu defa... Quote Link to post Share on other sites
bulent52 2,204 Posted May 7, 2011 Author Share Posted May 7, 2011 Sanırım cennete yazdığım bu şiir bile dargınlığı gideremedi... Quote Link to post Share on other sites
*cennet* 31,690 Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Emeginize saglik .. Quote Link to post Share on other sites