MiLiTaN 601,129 Posted January 19, 2014 Ben denemiş olabilirim.. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sofi. 53,163 Posted January 19, 2014 Hintceye benziyor Quote Share this post Link to post Share on other sites
bebegim 42,121 Posted January 19, 2014 Ben denemiş olabilirim.. bayıldınmı peki 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Adanus01 32,763 Posted January 19, 2014 Bu sözlerin bayıltma kapasitesi olsaydı nuri alço gazozu icat etmezdi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiLiTaN 601,129 Posted January 19, 2014 bayıldınmı peki uyandığınızda hiçbirşey hatırlamayacaksınız yazıyor ya, bende hatırlamıyor olabilirim.. o yüzden denemiş olabilirim diyorum ya, denediysem de hatırlamıyor olabileceğim için emin değilim yani Bu sözlerin bayıltma kapasitesi olsaydı nuri alço gazozu icat etmezdi. ya da doktorlar ameliyatta narkoz yerine kullanmazlar mıydı Quote Share this post Link to post Share on other sites
Şanaa 361,525 Posted January 20, 2014 bu sözleri dile getirirseniz bayılıyorsunuz arkadaşlar ve uyandığınızda hiç bir şey hatırlamıyorsunuz bu yüzden videoya çekin. odanızda kesinlikle ışık olmayacak 7 tane mum yakıp mumların önünde diz çöküp kafanızı tavana çevirip (ilahi şeklinde bu çok önemli ve ezan okunduğu esnada olacak)sözler şunlar; nekk radalav, damus tinar peth nujadav, enak remur est homass, tesall tun est navvus, eal noljun divall zunn varanah ril vees tunas divall zunn kennash viitta nes nela böyle birşeyden bahsediliyor sözler hakkında yorum yapabilecek var mı? Ezan ve bu saçma sözler ,anlamsız bir araya gelmemesi gereken uyduruk kelimeler..madem ezan okunuyor ya bir salavat getirin yada Kelime-i Tevhid getirelim bari..İnternete bir dolu saçmalık var faydalı bilgiler olduğu kadar absür ipe sapa gelmez çok şey var. Quote Share this post Link to post Share on other sites