canelif 81,605 Posted December 28, 2011 Ispanak sırf demir küpü. Tutabilene aşkolsun. Bulunabilirse tabiki Quote Share this post Link to post Share on other sites
ıspanaknamık 63,426 Posted December 28, 2011 demir memir kalmıycak yakında kardeşin ıspanakta:Dhastayım doktora gitcem birazdan yinede boşlamadım geldim arada:D --- Sonraki mesaj --- ben şu sağlık işlerini bi halledeyim göstericem size nasıl topic rekoru kırılırmış:Dya hatırlarmısınız eksiden jelibondan sonra topik diye bi şeker çıkmıştı topic yazısını görünce aklıma hep o şeker geliyo :Dbirde tipitip sakız vardı eskiden :Dneyse siz bunları tartışın ben doktordan gelince hareketlendiririm ortamı Quote Share this post Link to post Share on other sites
canelif 81,605 Posted December 28, 2011 biran önce seni iyileştirmek lazım. Acilen lokman hekimi çağıralım. Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Bu arada bu topic amacına ulaşına kadar tüm hastalıklara karşı kapalıyız... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest StarK Posted December 28, 2011 ıspanaknamık temel reisin anadolu versiyonu kısaca popeye denilebilir Quote Share this post Link to post Share on other sites
canelif 81,605 Posted December 28, 2011 aaahhh aaahhh tipitip ahhh ilk aşkımdı o benim.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ıspanaknamık 63,426 Posted December 28, 2011 ıspanaknamık temel reisin anadolu versiyonu kısaca popeye denilebilir bana anadolu kaplanıda diyebilirsin ama o p ile başlayan ecnebi kelimeyi söyleme bildiğin tırlıyorum uyandırıyim:)bu arada canelif sağolasın .ama mesajından anladığım kadarıyla hastalara ve hastalıklara kapalıyız demişsin kendi adına iyi ben oynamıyorum o zaman . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest StarK Posted December 28, 2011 aaa şimdi farkettim o kelimenin olayını...pardon diyorum dostum..masumane yazmıştım ama..kusura bakma =) Quote Share this post Link to post Share on other sites
ıspanaknamık 63,426 Posted December 28, 2011 yok hacı anlamında birşey ama uyuz oluyorum hoş gelmiyor bana .zaten sana cevap vereyim diye yazdım baksana oyunda bazı arkadaşlar hastalara felan kapalıyız demiş .ben oynamıcam artık --- Sonraki mesaj --- bunu söylyen arkadaşlarda hiç hast aolmıcakmı merak ediyorum acaba --- Sonraki mesaj --- iyi canelif sende hasta olursan oyuna almasınlar seni oldumu.dayanamadım ya söyledim :)ne yazıyosunuz habernizi varmı amacınız ne cevap bile yok ortada Allah Allah Quote Share this post Link to post Share on other sites
Düş'e Kabin 3,543 Posted December 28, 2011 ıspanak namık geçmiş olsun hastalığın nedir ıspanak yan etkimi yapıyor nedir:rofl: Quote Share this post Link to post Share on other sites
ıspanaknamık 63,426 Posted December 28, 2011 neys ene artık baksan abu oyun hastalara kapalıymış karar vermiş bazı arkadaşlar .kızılay hemşireleri gibi karantina ilan etmişler ne biliyim Quote Share this post Link to post Share on other sites