daxil 847 Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 aaa ezan ıle sela arasında okuncak dıyordu ozaman persembe gecesı kendımıze okuyabuılırz demı Quote Link to post Share on other sites
BİHTER_ 1,268 Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Ben cuma günü yasin ve 3 cuma suresi okudum,daha okumadım ama cumaya 18 tamam olcak inşallah.arapça biliyorum da latinceden okumak daha az zaman alır sela ile ezan arasında okusam diye düşünüyorum Quote Link to post Share on other sites
İη¢ιѕєℓ 905,262 Posted March 11, 2013 Author Share Posted March 11, 2013 aaa ezan ıle sela arasında okuncak dıyordu ozaman persembe gecesı kendımıze okuyabuılırz demı cuma ile sela arası okunacak yazmıyor başlanacak yazıyor.bir cuma başlayıp diger cuma bitiriyorsunuz... Quote Link to post Share on other sites
ilksen 637 Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 sevgili arkadaşlar bn okudum yada bnm bildigim diyeyim cuma günü sela ile ögle ezanı arasında 18 cuma suresi okunuyor ve bunu 7 cuma aynı şekilde okuyarak bitiriyorsun ayrıca önemli püf noktasıda hiç giyilmemiş atlete okuyorsunuz 7 cumadan sonra giyiyorsunuz diger cumaya kadar üzerinizden çıkarmıyorsunuz bn böle uygulamıştım kızıma kızımın hem iş hemde evlilik nasibi çıktı işe girdi senesinede evlendi 1 Quote Link to post Share on other sites
İη¢ιѕєℓ 905,262 Posted March 11, 2013 Author Share Posted March 11, 2013 cuma suresinin bir çok okuma usulu var istediğinizi okursunuz.. birde 7 cuma üst üste okunacaksa bayanlar açısından bu pek mümkün olmayabilir... Quote Link to post Share on other sites
dioraddict 24,700 Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Anneme okutayim desem okumaz ki. Bir cuma okur, otekisine kirk bahane bulur. Babama mi okutsam acep? Su cuma suresi okumasini yapmak kismet olmadi, kesin ondan evde kaldik yav. Quote Link to post Share on other sites
hicaz 3,058 Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 Anneme okutayim desem okumaz ki. Bir cuma okur, otekisine kirk bahane bulur. Babama mi okutsam acep? Su cuma suresi okumasini yapmak kismet olmadi, kesin ondan evde kaldik yav. ondan değildir vakti zamanı gelmemiştir. ben bu cuma suresini hem kendime hemde iki arkdaşıma fark farklı zamanlarda okudum.henüz bizlerde de bir şey yok Quote Link to post Share on other sites
lacrimosaprincess 1,729 Posted May 3, 2013 Share Posted May 3, 2013 başkasının okumasını istemiyorum ben kendim için 3 cuma suresi okumaya calıştım ama işyerinde malum süreklli bölünüyor bu şekilde de olmaz değil mi ? Quote Link to post Share on other sites
İη¢ιѕєℓ 905,262 Posted May 3, 2013 Author Share Posted May 3, 2013 kabul edecek olan Allah,vakti zamanı geldiyse kabul olur merak etmeyin:)içten bir kez okusanızda olur... Quote Link to post Share on other sites
ALACAKARANLIK 206,638 Posted May 3, 2013 Share Posted May 3, 2013 gerçekten defalarca denenip gerçekleşen bir dua Allahın izni ile bir cuma öğlen sela ile ezan arası başlıyorsun. ilk önce yasin-i şerif okuyorsun sonra bir daha ki cuma ya kadar 18 adet cuma suresini günlere bölüp, diğer cuma günü yasin ile bitiriyorsun yani yasin ile başlayıp yasin ile bitiriyorsunuz. başlarken niyet ediliyor.anne adın ve kendi adınla bitirincede aynısını yapıyorsun.selavat ve hamd ile başlayabilirsiniz. fakat bunu sizin için gönüllü biri yaparsa daha iyi olur . bitişte sizin üzerinize falanca kızı-oğlu falanca nın nasibi açılıp evlensin deyip yüzünüze üfleyecek ama kendiniz okuyupta aynı şekilde deyip kendinize üfleyebilirsiniz.Allah hayırlı insanlarla evlilik nasip etsin isteyenler için.... ALINTI Denenmiş yazıyor uygulamada ben okumadım,okuyan birinden alıntıdır..... benim için gönüllü yaparmısın inciselim:D Quote Link to post Share on other sites