Olcix 285,832 Posted March 17, 2012 Hisdistan cevizi sevenler bu lezzete bayılacak! Malzemeler 250 gr margarin 1 kahve fincanı süt 1 su bardağı toz şeker 2 yumurta 2 su bardağı un 1 paket vanilya Yarım çay kaşığı karbonat ya da kabartma tozu Kreması için 2 su bardağı süt 2 yemek kaşığı un 3 yemek kaşığı toz şeker 1 yumurta 1 paket vanilya 1 tatlı kaşığı margarin Yarım su bardağı hindistan cevizi Üzeri için Hindistan cevizi Meyve~nane yaprağı Hazırlanışı Margarini eritin. Şeker ve süt ilave edip mikserle karıştırın. Yumurtaları ekleyin. Unu, vanilyayı ve karbonatı harmanlayıp azar azar ilave edin. 28 cm çapında (ters çevrildiğinde ortası çukur olan) tart kalıbını yağlayıp hamuru içine aktarın. önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında pişirin. Tart tabanı soğurken kremayı hazırlayın. Süt, un, şeker, yumurta ve vanilyayı bir tencerede karıştırıp orta ateşte muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin. Ocaktan almadan 2 dakika önce margarini ardından hindistan cevizini ekleyip karıştırın. Soğuyan tart tabanını kalıptan çıkarın. Ortadaki boşluğa kremayı doldurun. Oda ısısında ılındırdıktan sonra buzdolabında 1 saat bekletin. üzerine bol Hindistan cevizi serpip, meyvelerle süsleyerek servis yapın. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest *sibay* Posted March 17, 2012 hazir rejime baslamisken canim yaa yapilirmi boyle paylasimlar saka bir yana paylasim icin tesekkurler canim rejimi birakirsam hemen denicem:) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mr.Mourfine 85,448 Posted March 17, 2012 bak yıne yaa nasıl canım cektı sımdı Quote Share this post Link to post Share on other sites
yasem74 13,938 Posted March 17, 2012 olcix yaaa çayı demledim hadi yap gelde yiyelim zaten terk ettim rejimi falan:D Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olcix 285,832 Posted March 17, 2012 hazir rejime baslamisken canim yaa yapilirmi boyle paylasimlar saka bir yana paylasim icin tesekkurler canim rejimi birakirsam hemen denicem:) üzülme arakdaşım bende sözüm ona rejimdeyim gözümüz doysun barı --- Sonraki mesaj --- olcix yaaaçayı demledim hadi yap gelde yiyelim zaten terk ettim rejimi falan:D hemen geliyorum arkadaşım adres bilgilerini ver burdan degil tabikide:rolleyes: Quote Share this post Link to post Share on other sites
yasem74 13,938 Posted March 17, 2012 hemen geliyorum arkadaşım adres bilgilerini ver burda degil tabikide:rolleyes: eğer gerçekten geleceksen hemen vercem adresimi ama lütfen elin boş gelme şu tarifi yapta gel:D Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olcix 285,832 Posted March 17, 2012 hemen geliyorum arkadaşım adres bilgilerini ver burda degil tabikide:rolleyes: eğer gerçekten geleceksen hemen vercem adresimi ama lütfen elin boş gelme şu tarifi yapta gel:D ayıpsın yaf sen iste yeter yanında su böregide getirim mi tatlı içimizi baymasın:rolleyes: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mr.Mourfine 85,448 Posted March 17, 2012 oooh oldu olcak kısırla pogacada yapın bende ceyreklerı alıım gelıım hadı kızlar altın gunu vaaar Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olcix 285,832 Posted March 17, 2012 oooh oldu olcak kısırla pogacada yapın bende ceyreklerı alıım gelıım hadı kızlar altın gunu vaaar illa keyfimiz bozucan degilmi:rolleyes: hem ne var bunda kıskanç Quote Share this post Link to post Share on other sites
yasem74 13,938 Posted March 17, 2012 ama lütfen altınlar bende toplansın.... Quote Share this post Link to post Share on other sites