nisann 7,851 Posted March 20, 2012 Yıldızı düşüklüğüne iyi gelecek bir önerisi olan varsa yazabilir mi?Taş yada dua.Ya da başka bişi.Sitede bu konuyla ilgili yazılar fakat var fakat ben birebir tecrübe etmiş olanların yazmasını rica ediyorum.Bir oratama girdiğinde enerjinin ilk andaki gibi kalması için ne yapmak gerek?Çünkü bende çok oluyor bu durum Quote Share this post Link to post Share on other sites
arşınca 74,772 Posted March 20, 2012 Güzel bir konu:) enerjistlerin cvplarıyla aydınlacaz inş.. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
rüya atay 20,086 Posted March 20, 2012 evet bende merakla bekliyorum.. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Renkahenk 34,258 Posted March 20, 2012 Özellikle zikir olması daha güzel olurdu bence.. Teşekkürler konu için. 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
zennune 3,203 Posted March 20, 2012 Yıldız düşüklüğüne neden olan üzerinizdeki negatif enerjilerdir.Negatif enerjiden arınmanın en güzel yolu da Esmaül Hüsnalardır Quote Share this post Link to post Share on other sites
arşınca 74,772 Posted March 20, 2012 Yıldız düşüklüğüne neden olan üzerinizdeki negatif enerjilerdir.Negatif enerjiden arınmanın en güzel yolu da Esmaül Hüsnalardır Tüm 99 esma'mı hergün okunmalı? Her bir esmanın farklı farklı sayıları vardır.bunları hergün sayısınca vird edinip çekilrse o esmanın manevi olarak kapısı açılır bildiğimce. peki bu durum vird yani kişiye sakıncası olacağı gibi bilgilerde var.onun için hergün sayısınca esma virdi çekmekten kaçınıyoruz. Bu konuda bilgi verirmisiniz zennune kardeşim? Quote Share this post Link to post Share on other sites
enes erol 225 Posted March 20, 2012 akik taşı ve jespır taşı faydalı diye duymuştum enerji için 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
arşınca 74,772 Posted March 20, 2012 akik taşı ve jespır taşı faydalı diye duymuştum enerji için Taş'lar herbir insanın yıldızına (burcuna) göre seçilmelidir kanımca. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
zennune 3,203 Posted March 20, 2012 vird edinin demedim:no: negatif enerjiden arınmak lazım dedim ve arınmak içinde esmaül hüsna okumak lazım biizm enerji çalışmalrında yaptıgımız gibi. --- Sonraki mesaj --- Tüm 99 esma'mı hergün okunmalı?Her bir esmanın farklı farklı sayıları vardır.bunları hergün sayısınca vird edinip çekilrse o esmanın manevi olarak kapısı açılır bildiğimce. peki bu durum vird yani kişiye sakıncası olacağı gibi bilgilerde var.onun için hergün sayısınca esma virdi çekmekten kaçınıyoruz. Bu konuda bilgi verirmisiniz zennune kardeşim? .................. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
arşınca 74,772 Posted March 20, 2012 vird edinin demedim:no: negatif enerjiden arınmak lazım dedim ve arınmak içinde esmaül hüsna okumak lazım biizm enerji çalışmalrında yaptıgımız gibi. --- Sonraki mesaj --- .................. yo hayır öyle demek istemedim. vird konusunda sizden bilgi almak için sormuştum sevgili zennunne:) Quote Share this post Link to post Share on other sites