hacersş 37,889 Posted June 9, 2018 berresu, 55 dakika önce yazdı: Birbirimize görünmez iplerle bağlıyız diyorya en çok orası etkiledi beni. Rahibeye benzettim kendimi orası doğru. Benden sana tavsiye kesinlikle inanma böyle şeylere oku geç. Belki kafana takılan bir soruya cevap bulabilirsin veya bilmediğin bir şey öğrenirsin lakin ruhlar ölümsüzdür sadece beden ölür. Her canlı bedenin tek ruhu vardır habire beden içine girmezler. Ben şakasına takıldım inanma böyle şeylere.... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cangirl75 27,019 Posted June 9, 2018 ben bunu cevremde bir kac aileden biliyorum iki aile var mesela birbirlerini tanimazlar iki ailede hemen hemen ayni hastaliklar ve para lanetleri var tek birbirinden farki ise birinin ailesi bir birlerine az cok konusurlar diger ailede sürekli ama uzun vaadeli konusmamazlik var bunlarin dedeleri nineleri haram üstüne haram yapmaktalar bunu ben kendim bizzat kendilerinde duymuslugum var ve de görmüslügüm var aslinda bizim yasamimiz bizim atalarimiz sorumludur 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites