Jump to content

Böğürtlenli Parfe


Sidre
 Paylaş

Önerilen Mesajlar

bogurtlenli-parfe_56fe42da.jpg

 

2 su bardağı soğuk süt

2 poşet toz krem şanti

200 gr labne peyniri

2 yemek kaşığı pudra şeker

1 paket vanilya

200 gr böğürtlen

 

Süslemek için

Taze nane yaprakları ve böğürtlen

 

Böğürtlenli parfe:

Toz krem şantiyi çırpma kabına alın. Soğuk sütü ekleyip katılaşıncaya kadar mikserle çırpın. Labne peyniri, vanilya ve pudra şeker ekleyip çırpmaya devam edin. Böğürtlenleri mutfak robotunda püre haline getirip kremaya ekleyin ve mikserle 1 dakika kadar çırpın. Küçük kaselere streç film serip karışımı içlerine paylaştırın. Derin dondurucuya alıp 1 gece bekletin. Kalıptan çıkartıp üzerini süsleyerek bekletmeden servis yapın.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Paylaş

  • Benzer Konular

    • Böğürtlenli Parfe

      Malzemeler 2 su bardağı soğuk süt 2 poşet toz kremşanti 200gr labne peyniri 2 yemek kaşığı pudra şekeri 1 paket vanilya 400gr böğürtlen   Süslemek için : Taze nane yaprakları Böğürtlen   Böğürtlenli parfe yapılışı: Toz kremşanti sütle birlikte katılaşıncaya kadar çırpılır. Labne peyniri,vanilya,pudra şekeri eklenip çırpılmaya devam edilir.Böğürtlenler mutfak robotunda püre haline getirilip karışıma eklenir 1 dakika kadar çırpılır varsa baton kalıp yoksa eğer bir borcama streç filim

      , Yer: Tatlı ve Reçeller

×
×
  • Yeni Oluştur...