Jump to content

Dana Carpaccio


Sidre
 Paylaş

Önerilen Mesajlar

dana-carpaccio_166cbddf.jpg

 

400 gr bonfile

1 soğan

1 diş sarımsak

Akdeniz yeşillikleri

100 gr taze fesleğen

Yarım çay bardağı fesleğen

Kekik

Karabiber

 

Dana carpaccio:

Soğanı ve sarımsağı rendeleyin. Kekik, karabiber ve tuzu karıştırın. Bonfileyi bu karışıma bulayın. Kıyılmış fesleğen ve zeytinyağını harmanlayın. Bonfilenin ortasına delik açıp taze fesleğenle doldurun.

 

Sıkıca rulo yapıp streç filme sarıp dondurun. Buzdolabından çıkarıp dilimleyin. Yeşilliklerle süsleyip servis yapın.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Paylaş

  • Benzer Konular

    • Salatalık Soslu Dana Carpaccio

      100 gram bonfile 60 gram soyulmuş salatalık 50 gram sarı California biberi 40 gram temizlenmiş roka 2 çay kaşığı sızma zeytinyağı Fesleğen Tuz   Bonfileye zeytinyağı sürüp beyaz şarap ve kekikle tatlandırdıktan sonra streç filme sarıp dondurun. Salatalık sos için birkaç fesleğen yaprağını tuz ve 1 çay kaşığı zeytinyağı ile blender’da çekin. Diğer tarafta rokayı parçalara bölün. Sarı California biberini jülyen doğrayın. Rokayı ve jülyen doğranmış sarıbiberi 1 çay kaşığı zeytinyağıyla tat

      , Yer: Et ve Tavuk Yemekleri

×
×
  • Yeni Oluştur...