Ekonomik Kriz, Yatağı Vurdu
-
Benzer Konular
-
Ekonomik Ve Doyurucu Ekmek
1 su bardağı ılık su 1 paket kuru maya Tutam tuz Hamur kıvamı, katı gelmeyecek kadar un Tahta kaşık Karıştırma kabı Yağlanmış pasta fırın kalıbı Mutfak havlusu Suyun içine mayayı katıp karıştırıyoruz köpürene kadar bekletiyoruz Karışımı kaba boşaltıyoruz içine unu yavaşça ekliyoruz bir yandan da tahta kaşıkla karıştırıyoruz kıvamı biraz sıvı hale gelecek hamur kesinlikle katı olmayacaktır iyice karıştırdıktan sonra üzeri bez ile örtülüp 30 dakika sıcak yerde kabarmasını, Yer: Hamur İşleri
-
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.