Jump to content

Ütüde Sığır Eti


Sidre
 Paylaş

Önerilen Mesajlar

utude-sigir-eti_6f946844.jpg

 

700 gr bonfile(4 parça)

150 gr sızma zeytinyağı

15 gr okyanus tuzu

30 gr taze biberiye

20 gr taze kekik

100 gr mevsim yeşilliği

 

Ütüde sığır eti:

Bir gece önceden sızma zeytinyağı, okyanus tuzu ve taze baharatlarla marine edilmiş bonfileleri kömürlü ütü üzerinde, servis yaparken tabağı önce ütü üzerinde sunacağınız için 4 dakika pişirin. Masada 4 dakika daha pişirip tabağa aktarın. Mevsim yeşillikleriyle servis yapın.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...