Jump to content

Biber Çanağında Karışık Kızartma


Sidre
 Paylaş

Önerilen Mesajlar

biber-canaginda-karisik-kizartma_77c61f1d.jpg

 

2 kırmızı top biber

1 sarı biber

1 patlıcan

1 kabak

2 patates

1 havuç

 

Kızartmak için

Ayçiçeği yağı

 

Üzeri için

1.5 çay bardağı yoğurt

1 diş sarımsak

Taze kekik

 

Biber çanağında karışık kızartma:

Patlıcanı küp doğrayıp tuzlu suda bekletin. Sarı biberin çekirdeklerini temizleyin ve kare şeklinde doğrayın. Havuç, kabak ve patatesleri de küp şeklinde doğrayın. Hepsini kızgın yağda kızartın. Fazla yağını çekmesi için kağıt havlu üzerine alın.

 

Kırmızıbiberlerin üzerinden 1 cm keserek kapak çıkartın. Çekirdeklerini temizleyin ve kızgın yağda kızartın. Kızarmış sebzeleri biberlerin içlerine doldurun.

 

Yoğurdun içine sarımsak rendeleyin ve biberlerin üzerine dökün. Taze kekik ile süsleyerek servis yapın.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...