Jump to content

Güveçte Tavşan Yemeği


Guest ramahcan
 Paylaş

Önerilen Mesajlar

tavsan-1.jpg

 

 

1 orta boy tavşan

1 TK kırmızı biber

2 Domates

4 orta boy patates

3 ortaboy havuç

2 baş bütüm sarımsak

2 defne yaprağı

2 orta boy soğan

1 YK Domates salçası

1 Çay bardağı sirke

1 çay bardağı su

1 Su bardağı kırmızı şarap

1 YK tereyağı

Tuz, karabiber

 

Tavşanı 2 veya 4′e bölün.Yıkayıp kuruladıktan sonra karabiber tuz ve kırmızı biberle ovun. Kızgın yağda çevirerek kızartıp Güveç’e yerleştirin üzerine doğranmış patates, havuç, soğan, domates ve yıkanmış temizlenmiş bütün bir kaç tane sarımsak koyun. 1 Bardak kırmızı şarap, 1 Çay bardağı sirke, 1 Çay bardağı suda ezilmiş domates salçası, Tereyağı, karabiber, tuz ve 2 adet defne yaprağı koyduktan sonra 1-1,5 saat 200 derecede fırında pişirin

 

 

canım çekti olsada yesek :):):)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...