Guest ramahcan Oluşturma zamanı: Aralık 17, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 17, 2008 1 orta boy tavşan 1 TK kırmızı biber 2 Domates 4 orta boy patates 3 ortaboy havuç 2 baş bütüm sarımsak 2 defne yaprağı 2 orta boy soğan 1 YK Domates salçası 1 Çay bardağı sirke 1 çay bardağı su 1 Su bardağı kırmızı şarap 1 YK tereyağı Tuz, karabiber Tavşanı 2 veya 4′e bölün.Yıkayıp kuruladıktan sonra karabiber tuz ve kırmızı biberle ovun. Kızgın yağda çevirerek kızartıp Güveç’e yerleştirin üzerine doğranmış patates, havuç, soğan, domates ve yıkanmış temizlenmiş bütün bir kaç tane sarımsak koyun. 1 Bardak kırmızı şarap, 1 Çay bardağı sirke, 1 Çay bardağı suda ezilmiş domates salçası, Tereyağı, karabiber, tuz ve 2 adet defne yaprağı koyduktan sonra 1-1,5 saat 200 derecede fırında pişirin canım çekti olsada yesek :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest gülenay Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2008 üzerine biraz da fare serpiştirin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dileğim Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2008 tam da ramahcanı kaç kurtar kendini yemek yaparlar seni diye uyarmaya gelmiştim,bi baktım tarif zaten ondan çıkmış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest ramahcan Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2008 tam da ramahcanı kaç kurtar kendini yemek yaparlar seni diye uyarmaya gelmiştim,bi baktım tarif zaten ondan çıkmış düşmanı şaşırtma taktiği . destek ol bana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest waterlily Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2008 düşmanı şaşırtayım derken güvece girme de:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2008 tavsan yemedim ben hic nasil bisey ? yenilirmi , bide geyik yemek istiyorum merektan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest xxozlemxx Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2008 tavsan_eti_lezzetli_olurmus_öyle_derler:) geyigi_yanlislikta_bi_denedim_bi_dahada_denemem:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pelincim Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2008 Tavşan bir kere yemiştim küçükken.Eti nefes darlığına iyi geliyormuş .Hindi ve normal et arası.Ama işte o kdar güzellerki tavşanlar insan yerken tuhaf oluyor.Geyik bilmem. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seyn Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2008 tavşan eti güzel olur. ama onu pişirmeden önce kar üzerinde bi müddet bekletmeniz lazımki o sası kokusu kalmasın. benden söylemesi.. babam öyle yapardı.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.