Sidre Oluşturma zamanı: Ağustos 12, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 12, 2012 MALZEMELER: 3 su b. pirinç 2 havuç 1 su b. ceviz 1 su b. et suyu 2 çorba k. tereyağı 1 tutam safran 1 tutam dereotu sıvıyağ tuz su HAZIRLANIŞI: Pirinci iyice yıkayıp süzüyoruz. Tencerede tereyağını eritip pirinci kavuruyoruz. Havucu rendeleyip tencereye ilave ederek kavurmaya devam ediyoruz. Safranı suyla karıştırarak eritiyoruz. Tencereye et suyunu, safranı ve sıcak suyu ilave ediyoruz. Cevizi ilave ediyoruz. Tuzunu da atarak kapağını kapatıyoruz ve pişmeye bırakıyoruz. Pişen pilava doğranmış dereotunu atıp karıştırıyoruz ve servis ediyoruz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.