Sidre Oluşturma zamanı: Eylül 24, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 24, 2012 Malzeme 1 adet kuşbaşı doğranmış tavuk göğsü 2 çay kaşığı soya sosu 1 adet rendelenmiş havuç 1 çay kaşığı diyet mayonez 1 adet haşlanmış kabak 3 diş sarımsak 3 tatlı kaşığı diyet margarin Tuz ve kırmızı biber Tarifi Soya sosu, tuz ve kırmızı biberi çırpalım. Kuşbaşı tavuk göğsünü bu sosun içinde yarım saat bekleterek, tavuk gösünü ızgarada ya da fırında kızartalım. Rendelenmiş havucu 1 tatlı kaşığı diyet margarinle kızartarak diyet mayonezle karıştıralım. Sarımsakları ezip, 1 tatlı kaşığı diyet margarinde pembeleştirelim. Haşlayıp dörde böldüğümüz kabağı, mayonezle karışmış rendelenmiş havucu da içine atıp, tavada çevirelim. Tavuk şişlerle birlikte servis yapalım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.