Sidre Oluşturma zamanı: Kasım 8, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 8, 2012 300 gram bakla 4 adet tavuk göğsü 1 su bardağı ufalanmış beyaz peynir 1 adet kırmızı biber Yarım demet kıyılmış maydanoz Yarım demet kıyılmış dereotu 4 çorba kaşığı zeytinyağı Yarım çay bardağı sıcak su Tuz, karabiber, pulbiber 1Tavuk göğüslerini hafifçe dövün. Daha sonra bir bıçakla tamamen ayırmadan (cep şeklinde) kesin. Baklayı yıkayıp temizledikten sonra ince kıyın. Kırmızı biberi küp doğrayın. 2Kıyılmış baklayı bir kaba alıp üzerine, kırmızı biber, peynir, maydanoz, dereotu, tuz, karabiber ve pulbiber ekleyip karıştırın. Hazırladığınız harcı tavukların içine doldurun. 3Açılmasını önlemek için kürdanla tutturun. Zeytinyağını bir tavaya alıp, tavuk dolmalarını önlü arkalı kızartın. Üzerine yarım çay bardağı sıcak su ekleyip kapağı kapalı olarak kısık ateşte 15 dakika pişirin. Dilimleyerek servis yapın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.