Sidre Oluşturma zamanı: Kasım 8, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 8, 2012 6 çorba kaşığı sarı mercimek 200 gram tavuk eti 2 adet küçük boy havuç 1 adet küçük boy pırasa 1 adet orta boy patates 2 çorba kaşığı tereyağı 3-4 dal dereotu 8 su bardağı sıcak su Tuz, karabiber, pulbiber Tavuk etini küçük küpler halinde doğrayın. Temizlediğiniz havuç ve pırasayı halka, patatesi küp doğrayın. Tereyağını bir tencerede kızdırın Üzerine tavuğu ekleyip sote edin. Daha sonra havuç, pırasa ve patatesi ilave edin. Birkaç dakika kavurup üzerine su, mercimek, karabiber, pulbiber ve tuz ekleyin. Mercimek yumuşayana kadar pişirip ocaktan alın. Kıyılmış dereotu ekleyerek servis yapın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.