Sidre Oluşturma zamanı: Kasım 8, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 8, 2012 Yarım kg balkabağı 2 su bardağı su 2 çorba kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı un 2 kahve fincanı süt Tuz, karabiber Üzeri için: 3 dal taze soğan Balkabağını küçük doğrayıp, suda haşlayın. Ayrı bir tencerede tereyağı ve unu kavurun. Süt ilave edip karıştırın. Kabağı, suyu ile birlikte unlu karışma ilave edin. Tuz, karabiber ekleyip karıştırın. Blenderden geçirin. Yeniden tencereye alın ve 1-2 dakika daha pişirip ocağı kapatın. Servis tabaklarına aktarıp, kıyılmış taze soğanla birlikte servis yapın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.