Sidre Oluşturma zamanı: Kasım 8, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 8, 2012 1’er adet orta boy havuç, patates ve kereviz 5 su bardağı su 2 çorba kaşığı sıvıyağ 2 çorba kaşığı pirinç 7-8 dal dereotu Yarım limonun suyu Tuz Havuç, patates ve kerevizin kabuklarını soyduktan sonra küp şeklinde doğrayın. Su ve sıvıyağı bir tencereye alıp kaynamaya bırakın. Kaynayınca tuz ve sebzeleri ilave edin. Sebzeler yumuşayınca yıkanmış pirinci katın. Pirinç yumuşayınca tencereyi ocaktan alın ve kıyılmış dereotu ile limon suyunu ekleyin. Tuzunu ayarlayıp, sıcak servis yapın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.