Sidre Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2012 2 kutu kuşkonmaz konservesi (370’er ml’lik 2 kutu) 1 adet soğan 2 çorba kaşığı tereyağı 2 çorba kaşığı un 5 su bardağı soğuk tavuk suyu 200 ml krema 2 çorba kaşığı tuz Kuşkonmazların uç kısımlarını kesin ve daha sonra kullanılmak üzere kenara ayırın. Soğanı yemeklik doğrayıp, tereyağında soteleyin. Un ekleyip, sararana dek kavurun. Tavuk suyu ilave edip, 10 dakika kaynatın. Kuşkonmazları ekleyip, blenderden geçirin. 10 dakika kısık ateşte pişirin. Kremayı ilave edip, karıştırın ve ocaktan alın. Tuzunu ayarlayın. Çorbayı kaselere pay edip, ayırdığınız kuşkonmaz uçlarını üzerine serpiştirin. Sıcak olarak servis yapın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.