Sidre Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2012 250 gram kuzu eti Yeteri kadar su 5-6 çorba kaşığı yoğurt 3 çorba kaşığı un 2 çorba kaşığı tereyağı 1’er çay kaşığı pulbiber ve nane Yeteri kadar tuz Kuşbaşı doğranmış kuzu etini 5 su bardağı suda yumuşayana dek haşlayın. Suyunu süzüp kenara ayırın. Ayrı bir yerde yoğurt ve unu topaklanmadan çırpın. Etin haşlama suyuna sıcak su ekleyip, 5 su bardağı suya tamamlayın. Suyu yavaş yavaş ve çırparak yoğurtlu karışıma ekleyip, 15 dakika pişirin. Et ve tuz ilave edip, 5 dakika daha pişirin. Çorbayı servis tabaklarına alın. Üzerine tereyağında kızdırılmış pulbiber ve naneyi gezdirip servis yapın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ezo Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 Aslinda kuzu etinin yerine kuşbaşi olsa daha güzel olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
manevra Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 hmm en sevdğm çorbalar yogurtlu çorbalar güselmis thank you.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.