Jump to content

Yarma Çorbası


Sidre

Önerilen Mesajlar

520297033270.jpg?521572353932

 

2 su bardağı yarma buğday

Yeteri kadar su

1 su bardağı haşlanmış nohut

1 su bardağı haşlanmış mısır

1 çay kaşığı pulbiber

2 çorba kaşığı tereyağı

İki buçuk çay kaşığı tuz

 

Yarmayı iyice yıkayıp, akşamdan ıslatın. Suyunu süzüp, 8 su bardağı soğuk su ekleyip kaynatın. Yarma yumuşayınca nohut, mısır ve tuz ekleyip 10 dakika daha pişirin. Ayrı bir yerde pulbiberi tereyağında yakın. Çorbanın üzerine gezdirip servis yapın.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...