Sidre Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2012 2 su bardağı yarma buğday Yeteri kadar su 1 su bardağı haşlanmış nohut 1 su bardağı haşlanmış mısır 1 çay kaşığı pulbiber 2 çorba kaşığı tereyağı İki buçuk çay kaşığı tuz Yarmayı iyice yıkayıp, akşamdan ıslatın. Suyunu süzüp, 8 su bardağı soğuk su ekleyip kaynatın. Yarma yumuşayınca nohut, mısır ve tuz ekleyip 10 dakika daha pişirin. Ayrı bir yerde pulbiberi tereyağında yakın. Çorbanın üzerine gezdirip servis yapın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.