Sidre Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2012 100 gram yağsız kuşbaşı dana eti 1 çay bardağı kırmızı mercimek 1’er adet patates ve havuç 1 adet soğan 5-6 su bardağı su Tuz, karabiber Süslemek için: Maydanoz, pulbiber Eti suyunu salıp çekene kadar kısık ateşte pişirin. Su ile birlikte tencereye alıp, orta ateşte kaynatın. Mercimeği ayıklayıp, yıkayın ve tencereye ilave edin. Kaynamaya başlayınca tuzu katın. Patatesi ve havucu küp şeklinde doğrayıp, tenceredeki karışıma ilave edin. Dörde bölünmüş soğanı ve karabiberi ekleyin. İyice pişirin. Eti ayırıp, kalan karışımı blenderden geçirin. Bir kenara ayırdığınız kuşbaşı eti çorbaya ilave edip bir taşım kaynatın. Maydanoz ve pulbiberle süsleyip, sıcak servis yapın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.