Sidre Oluşturma zamanı: Kasım 10, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 10, 2012 1 su bardağı karnabahar çiçeği (sapları çıkarılmış) 3 çorba kaşığı silme un 2 su bardağı süt 3 su bardağı sıcak su 3 çorba kaşığı tereyağı Tuz, karabiber Üzerine: Nane ve reyhan Karnabaharı tuzlu suda 15 dakika haşlayıp süzün. Un ve sütü çırpıp kenara alın. Suyu bir tencereye alıp, ocağa oturtun. Kaynamaya başlayınca önce karnabaharları, sonra unlu sütü karıştırarak tencereye ekleyin. Daha sonra tereyağını ilave edin. Tuz ve karabiberini ayarlayın. 5 dakika daha kaynatıp ocaktan alın. Nane ve reyhan yaprakları ile süsleyerek servis yapın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.