Jump to content

Karnabahar Çorbası


Sidre

Önerilen Mesajlar

384280091150.jpg?562695735987120314033749

 

1 su bardağı karnabahar çiçeği (sapları çıkarılmış)

3 çorba kaşığı silme un

2 su bardağı süt

3 su bardağı sıcak su

3 çorba kaşığı tereyağı

Tuz, karabiber

 

Üzerine:

Nane ve reyhan

 

Karnabaharı tuzlu suda 15 dakika haşlayıp süzün. Un ve sütü çırpıp kenara alın. Suyu bir tencereye alıp, ocağa oturtun. Kaynamaya başlayınca önce karnabaharları, sonra unlu sütü karıştırarak tencereye ekleyin. Daha sonra tereyağını ilave edin. Tuz ve karabiberini ayarlayın. 5 dakika daha kaynatıp ocaktan alın. Nane ve reyhan yaprakları ile süsleyerek servis yapın.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...