Jump to content

Kremalı Balkabağı Çorbası


Sidre

Önerilen Mesajlar

455084307681.jpg?456020894157

 

Yarım kg balkabağı

5 su bardağı et suyu

1 adet kesmeşeker

2 çorba kaşığı tereyağı

1 paket krema

Taze reyhan

Tuz

2 çorba kaşığı mısır nişastası

2 çorba kaşığı kavrulmuş badem

 

Et suyunu tencereye alarak kaynatın. Kesmeşeker ve tereyağı ekleyerek bir-iki taşım kaynatın. Balkabağını küçük küçük kesip tencereye ekleyin. Krema, kıyılmış reyhan, tuz, mısır nişastası ve bademi ilave edin. Piştikten sonra blender ile çorbayı püre haline getirin. 1-2 karıştırıp ocaktan alın. Sıcak olarak servis yapın.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...