Sidre Oluşturma zamanı: Kasım 10, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 10, 2012 Yarım kg balkabağı 5 su bardağı et suyu 1 adet kesmeşeker 2 çorba kaşığı tereyağı 1 paket krema Taze reyhan Tuz 2 çorba kaşığı mısır nişastası 2 çorba kaşığı kavrulmuş badem Et suyunu tencereye alarak kaynatın. Kesmeşeker ve tereyağı ekleyerek bir-iki taşım kaynatın. Balkabağını küçük küçük kesip tencereye ekleyin. Krema, kıyılmış reyhan, tuz, mısır nişastası ve bademi ilave edin. Piştikten sonra blender ile çorbayı püre haline getirin. 1-2 karıştırıp ocaktan alın. Sıcak olarak servis yapın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melâl Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2012 Cok severim bu çorbayi, tam mevsimindeyiz mis gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.