Sidre Oluşturma zamanı: Kasım 10, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 10, 2012 1 adet tavuk göğsü 1 adet soğan 1 çay bardağı mısır 4 adet mantar (ince kıyılmış) 1'er çay kaşığı köri ve toz zencefil 1 çorba kaşığı buğday nişastası 1 çorba kaşığı limon suyu Üzeri için: 1 küçük kase soya filizi 1 çay kaşığı pulbiber Tavuk göğsünü soğanla beraber 10 dakika haşlayın. Soğanı içinden alıp tavuk göğsünü elinizle didin ve bir kenara alın. Haşladığınız tavuk suyuna mısır, mantar, tavuk eti, köri ve toz zencefili katıp 10 dakika pişirin. Diğer tarafta buğday nişastasını limon suyu ile açın. Tencereyi ocaktan almaya yakın çorbaya ilave edip 1-2 taşım daha kaynattıktan sonra altını kapatın. Servis tabağına aldığınız çorbanın üzerine soya filizi ve pulbiber katarak sıcak olarak servis yapın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.