Sidre Oluşturma zamanı: Kasım 14, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 14, 2012 5 adet orta boy ayıklanmış taze enginar 1 adet orta boy soğan 2 adet limon 2 adet kesmeşeker Tuz Enginarları tencereye koyun ve tencerenin yarısına kadar su ilave edip 1 limonu tamamen sıkın. Kuru soğanı soyup, 4'e bölün. Tencereye ekleyin. Şeker ve yeteri kadar tuzu ilave edip, kaynamaya bırakın. Zaman zaman enginarların pişip pişmediğini kontrol edin. Çatal rahatça battığında enginarlardan birini alın ve kenara koyun. Kalanları el blenderi ile iyice pürüzsüz olana kadar çekin. Ayırdığınız enginarı minicik küpler halinde doğrayın ve çorbaya katın. Diğer limonun kabuklarını ince rende ile rendeleyip, çorbaya ilave edin. Soğuk servis yapın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.