Sidre Oluşturma zamanı: Kasım 14, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 14, 2012 1 çay bardağı kuru börülce 6 çorba kaşığı ev tarhanası 3-4 diş sarmısak 1 adet domates 1 çorba kaşığı biber salçası 3 çorba kaşığı zeytinyağı Yeteri kadar su, tuz, karabiber Üzeri için: Kıyılmış fesleğen Börülceyi 8 saat öncesinden ıslatıp, suyunu süzün. Üzerine 5 su bardağı sıcak su ekleyip haşlayın. Ayrı bir tencerede bütün sarmısak, küp doğranmış domates ve biber salçasını zeytinyağında kavurun. Tarhana ilave edip, 2 dakika daha kavurun. Önce börülce suyunu, ardından börülceyi ekleyip 15 dakika daha pişirin. Ocaktan almaya yakın tuz ve karabiber ilave edin. Fesleğen yaprağı serpiştirip servis yapın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.