Sidre Oluşturma zamanı: Kasım 14, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 14, 2012 8 adet kuru domates 2 adet kuru kırmızı biber 1 adet kuru kabak 6-7 adet kurutulmuş taze fasulye 2 çorba kaşığı tereyağı 1 tatlı kaşığı biber salçası 1 çorba kaşığı un 3 çorba kaşığı pirinç Yeteri kadar su Tuz, karabiber Kuru sebzeleri küçük doğrayıp 10 dakika haşlayın. Süzüp kenara alın. Tereyağını bir tencereye koyup, sebzeleri bir-iki dakika sote edin. Daha sonra salça ve unu ilave edin. Unun kokusu gidene kadar kavurun ve tencereye 6 su bardağı sıcak su ilave edin. Pirinç, karabiber, tuz ekleyip, sebzeler ve pirinç yumuşayana kadar pişirin. Sıcak servis yapın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.