Sidre Oluşturma zamanı: Kasım 14, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 14, 2012 10 adet konserve enginar kalbi 200 gram dondurulmuş karides 2 çorba kaşığı tereyağı 4 su bardağı su 10 adet kurutulmuş domates 2 çorba kaşığı kuşüzümü 2-3 dal fesleğen Tuz, karabiber, pulbiber Suyu bir tencereye alıp ocağa oturtun. Karidesi buzdolabının alt gözünde çözdürün. Tereyağını bir tavaya alıp karidesi üzerine ekleyin. Karabiber ve pulbiber serpip, 1-2 dakika sote edin. İkiye bölünmüş enginar kalbi ve kurutulmuş domatesi de ilave edin. 2-3 dakika sonra ocaktan alın. Tenceredeki su kaynayınca, karidesli karışımı üzerine ekleyin. Tuz ve kuşüzümü lave edin. Orta ateşte 10 dakika pişirip ocaktan alın. Fesleğen yapraklarıyla süsleyip servis yapın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.