Sidre Oluşturma zamanı: Kasım 15, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 15, 2012 1 adet fener balığı 4 su bardağı süt 125 gram tereyağı 2 diş sarmısak 1 çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tuz Servis için: Kıyılmış maydanoz Fener balığını kuşbaşı doğrayın. Süte yatırıp bir gece buzdolabında dinlendirin. Sütünü süzüp, kağıt havlu ile kurulayın. Ayrı bir yerde tereyağını eritip, bütün sarmısak, karabiber ve tuz ekleyin. Fener balığını ilave edip, kavurun. Kıyılmış maydanozla sıcak olarak servis yapın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.