Jump to content

Balıklama


Sidre
 Paylaş

Önerilen Mesajlar

576991885989.jpg?577137591857121106040153

 

1 adet büyük boy levrek

4 adet büyük boy soğan

1 su bardağı zeytinyağı

4 adet büyük boy rendelenmiş domates

500 gram haşlanmış nohut

3 su bardağı balık suyu

4-5 adet kornişon turşu

Tuz, karabiber

 

Levreği ayıklayıp, küp şeklinde doğrayın ve bir kenara alın. Yemeklik doğranmış soğanı zeytinyağında soteleyin. Rendelenmiş domatesi ilave edip, 1-2 dakika daha sotelemeye devam edin. Nohut ve balık suyunu ekleyip, 15 dakika pişirin. Pişmesine yakın kıyılmış turşu ve balığı katıp, 5 dakika daha pişirin. Tuz ve karabiberini ayarlayın. Ocağın altını kapatın ve sıcak olarak servis yapın

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Paylaş

  • Benzer Konular

    • Suya Balıklama Atlamayın!

      [h=2]İstatistiklere göre suya balıklama atlama sonucu Türkiye’de her yıl ortalama 500 boyun kırığı vakasına rastlanıyor. Vakaların büyük bir çoğunluğu ya ölümle ya da felçle sonuçlanıyor.[/h]   Yaz aylarıyla birlikte sığ sulara balıklama atlama sonucu meydana gelen boyun kırıkları ve felçler bir kez daha gündeme geldi. Bu konu 28 ilinin denize kıyısı bulunması dolayısıyla ülkemiz açısından son derece önemli, çünkü her yıl bu nedenden dolayı yaklaşık 500 boyun kırığı vakası gerçekleşiyo

      , Yer: Sağlık Haberleri

×
×
  • Yeni Oluştur...