sila1945 Oluşturma zamanı: Kasım 22, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 22, 2012 Garnatürlü Patates Çanakları malzemeler: 5-6 adet patates 1 çorba kaşığı tereyağ 1/2 çay bardağı süt 1 tatlı kaşığı biber salçası 1/2 demet maydanoz tuz, karabiber, pulbiber 1-2 adet havuç 1 su bardağı bezelye 5-6 adet kornişon turşu 2-3 çorba kaşığı mısır 1 su bardağı yoğurt 1 çorba kaşığı mayonez sarmısak yapılışı: Patatesleri haşlayın. Bir kasede ezin. tereyağ, süt, biber salçası, ince kıyılmış maydonozu ve baharatları ekleyin. Güzelce karıştırın. Buzdolabında 20 dakika bekletin. Garnitürü için; havuçları küp küp doğrayın ve haşlayın. Bezelyeyi haşlayın. Bir kasede yoğurt, mayonez ve dövülmüş sarmısağı karıştırın. Havuçu, bezelyeyi, minik doğranmış kornişon turşuyu, mısırı ekleyin ve karıştırın. Buzdolabında dinlenmiş patatesten cevizden büyük parçalar kopartın. Kase şeklini verin. Servis tabağına dizin. Garnitürlü yoğurtlu karışımdan paylaştırın. Üzerlerini maydonoz ile süsleyin. afiyet olsun... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.