Sidre Oluşturma zamanı: Kasım 22, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 22, 2012 Bir elmanın kabuğunu lahananın pişme suyuna katarsanız hem hazmı kolaylaşır, hem de pişerken oluşan kötü kokuyu engellemiş olursunuz. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
farizat Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2012 bu balıkta brokolide karnıbaharda buruksel lahanasındada gecerlımı allahım o nasıl kokudur öyle 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sessiz nehir Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2012 bunu deneyeceğim kuru ekmek parçasını duyup denemiştim o işe yaramıyor umarım bu yarar. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.