Sidre Oluşturma zamanı: Kasım 24, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 24, 2012 50 gr pirinç 50 gr yeşil mercimek 50 gr dana kuşbaşı eti 1 yemek kaşığı domates salçası 2 su bardağı et suyu 1 dal taze tarhun otu 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı zeytinyağı Tuz Etli, tarhunlu müceddere pilavı: Eti tencerede tereyağı ve zeytinyağı ile soteleyin. Pirinç ve mercimeği ilave edip kavurun. Salçayı ekleyip rengi koyulaşıncaya kadar kavurmaya devam edin. Et suyunu ilave edip 15 dakika demlenmeye bırakın. Tuz ve ince kıyılmış tarhun otunu ekleyip karıştırın. Pilavı bir kaba aktarın. Üzerini kaşığın tersiyle düzleyin. Servis tabağına ters çevirip alın. Servis yapın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gümüş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2012 teşekkürler Sidre tarhun pilava çok güzel lezzet veriyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.