Jump to content

Ekonomik Kriz Eurovision'u da Vurdu


кυвiŁαу

Önerilen Mesajlar

[h=1]Ekonomik kriz Eurovision'u da vurdu[/h]

Portekiz ve Polonya ekonomik kriz nedeniyle bu yıl İsveç'in Malmö şehrinde gerçekleşecek Eurovision şarkı yarışmasından çekildiklerini açıkladı.

 

 

 

 

Geçtiğimiz hafta Polonya’nın verdiği kararın ardınan Portekiz de bu yıl düzenlenecek Eurovision şarkı yarışmasından çekildiklerini açıkladı.

 

Her iki ülke, ekonomik nedenlerden dolayı İsveç’in Malmö şehrinde gerçekleşen yarışmaya katılamayacaklarını açıkladı.

 

Portekiz bu kararıyla son 48 yılda 3’üncü kez yarışma fırsatını kaçırıyor. Portekiz’in bugüne kadar sadece 9 yarışmacısı, Eurovision’ı ilk 10’da bitirmiş, en iyi derecesini 1996’da 6’ıncı olarak almıştı.

 

2012 yazında Avrupa Futbol Şampiyonası’nı Ukrayna ile birlikte düzenleyen Polonya ise ekonomik sıkıntılardan dolayı yarışmadan çekildi. Son iki yıldır yarışmaya katılmayan Polonya, en iyi derecesini 2’inci olduğu 1994 yılında almıştı.

 

 

 

[h=5]fft2mm1298117.jpg[/h]

 

 

Kaynak : Ekonomik kriz Eurovision'u da vurdu - Posta

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Eurovision şarkı yarışmasını yayınlayan kanal, bütün sorumluluğu üstleniyor.

Yarışmalara katılmayan ülkeler, yarışmayı yayınlayacak olan TV kanallarının bütçe yetersizliği ve o ülke halkının yarışmaya ilgisizliğinden kaynaklanıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

gönderdiğimiz son yarışmacı temsil ettiği ve yaşadığı ülkenin bayrağı yerine yarışmayı düzenleyen ülkenin bayrağını elinden indirmediği ve bir kez dahi temsil ettiği eşsiz ülkemin bayrağını taşıyacak kadar yürekli olmadığı için o yarışma ve bizim yarışmacı olmamızın bir anlamı kalmadı benim için ..

biz olmadık zaten ...bizden giden başkası başkacı birisi yarışmacı oldu ..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Arşivlendi

Bu konu artık arşivlenmiştir ve başka yanıtlara kapatılmıştır.

×
×
  • Yeni Oluştur...