Sidre Oluşturma zamanı: Aralık 10, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 10, 2012 1 paket margarin (eritilmiş) 1 su b. toz şeker 1 su b. portakal suyu 2 yumurta 1 paket kabartma tozu Alabildiğine un İçi için ceviziçi üzerine bulamak için toz şeker Yapılışı: Tüm malzemeler bir kapta yoğrularak kulak memesi kıvamında bir hamur elde edilir..Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar kopartılarak avuç içinde yuvarlak olarak açılır hamurun içinde bir miktar ceviziçi konarak kapatılır üste gelecek kısım toz şekere bulanarak yağlanmış fırın tepsisine dizilir fırında pembeleşinceye kadar pişirilir.Afiyet olsun. Sidre Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alper Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2012 ve yanında çayda olursa değme keyfimize Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sessiz nehir Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 güzel sanki:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sessiz nehir Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2012 bumu canım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sidre Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2012 Evet canım bu hava almayan bir yerde 1 hafta-10 gün durabilir...Başlık aynı olmasın diye adını değiştirip açmışım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sessiz nehir Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2012 üstüne doğrudan şeker serpiliyor yumurta akı filan sürülmüyor değil mi. bu güzeldir ya içinde cevizde varmış hııımmmmmmbunu yapacam kesin ceviz toz mu az dövülmüş mü olmalı çok sordum kusura bakma. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sidre Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2012 Cevizi biraz dövüyoruz çok değil, hamurun içine ceviz koyup şekil verdikten sonra şekere batırıyorum ondan sonra fırın tepsisine diziyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sessiz nehir Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2012 sağol canım:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sidre Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2012 Afiyet olsun inşaallah beğenirsin.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATSİMATO Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 un için gr.mıktarı verebılırmısın bır dahakı yaptıgında mumkunse ben hep tartı kullanıyom bu nedenle bu alabıldıne bazen un fazla gelıp kaya gıbı oluyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.