Sidre Oluşturma zamanı: Aralık 10, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 10, 2012 Doğal antibiyotik olan soğan yemeği hepimiz çok seviyoruz ama doğrarken ellerimizde bıraktığı kokudan, gözümüzü yaşartmasından şikayetçiyiz.. Salata yaparken rahatça soğan doğrayabilmenin basit bir yolu var.. Salataya doğramak için soyduğunuz soğanı ikiye bölün ve buzluğa atın yarım saat kadar bekletin sonra çıkartıp doğramaya başlayın. Koku yaymadığı gibi gayette canlı iştah açıcı bir görünümü oluyor mutlaka deneyin.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.