Jump to content

Kanser, Ödem ve İltihap İçin Kür


Ryu

Önerilen Mesajlar

Bu tarifi bir arkadaşım vasıtasıyla öğrendim. Olayın hikayesi şöyle; 4. evre Akciğer kanseri bir vatandaşa doktorlar; '' Artık yapılacak bir şey yok, evine dön '' diyorlar. Tabi kolay değil bunu kaldırabilmek. Bu amca da hastanenin bir köşesinde yere çöküp hüngür hüngür ağlıyor. O esnada bunu gören başka bir vatandaş da neden ağladığını soruyor. Durumu öğrenince kendisine şifa bulması için bir tarif veriyor. Bu vatandaş tarifi uyguladıktan kısa bir süre sonra tamamiyle iyileşmiş. Kaynağım güvendiğim bir arkadaşım. İnternette tarifi araştırırken, Dr. Ender Saraç'ın aynı kürü iltihap ve ödem gidermek amacıyla önerdiğini gördüm. Orada bir haftadan fazla kullanmayın yazıyor. Tarifi aynen paylaşıyorum, şifa olur inşallah;

 

3 kilo doğal köy sütünün içine 60 diş sarımsak atıp, süt 2 kiloya inene kadar kaynatılıyor. İster diş halinde atın isterseniz doğrayarak. Biz doğrayarak atıyoruz. Fakat ezmenizi tavsiye etmem şahsen. Bu sütü günde 2 yada 3 kez şifa niyetine içiyosunuz. İçtiğiniz miktar önemli değilmiş, ben anneme günde 3 kez tok karna 1 su bardağı içiriyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bunun bir farklısı bende el yazması bir kitapta yazıyor,ondaki şöyle farklı, bir su bardağı kadar sütün içine 3 diş soyulmamış sarımsak atıyorsun,beraber pişiyor,gece yatarken içiyorsun sarımsaklarla beraber,yalnız tavsiyem kaynattığınız cezve yada neyse bakır olsun ve sarımsakları elinizle alın bıçak vurmayın,kitapta da her türlü hastalığa şifadır deniyor

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

hayatta ölümden başka herşeye çare var. ben bunlara kendi çapımda lokman hekim tarifleri diyorum.

Haklısınız, ki bunu söyleyen alemlerin Efendisi; Muhammedül Emin. Kanser geçmişte de vardı bugün de var. Tek fark bugün daha yaygın olması. Geçmişte İbni Sina gibi tıp alimleri tedavi ettiklerine göre mutlaka bir çaresi olmalı.

 

benim alman bir arkadaşım vardı bu tarifi antibiyotik olarak yapardı ...teşekkürler kardeşim ...

Rica ederim. İnşallah kullananlar şifa bulur da bizler de vesile olmuş oluruz.

 

bunun bir farklısı bende el yazması bir kitapta yazıyor,ondaki şöyle farklı, bir su bardağı kadar sütün içine 3 diş soyulmamış sarımsak atıyorsun,beraber pişiyor,gece yatarken içiyorsun sarımsaklarla beraber,yalnız tavsiyem kaynattığınız cezve yada neyse bakır olsun ve sarımsakları elinizle alın bıçak vurmayın,kitapta da her türlü hastalığa şifadır deniyor

Düşündüğümüzde iki tarif arasında fark yok gibi. Benim verdiğim tarif bir kaç günlük kür için, sizin ki tek kullanımlık. Ben bu tarifin koca karı ilacı olduğunu düşünmüyorum. Her türlü hastalığa şifa deniyor ya, çok doğru. Sarımsak çok faydalı bir sebze. Elif Güveloğlu'nun, '' Kansere Karşı Savunmasız Değilsin '' isimli kitabında da özellikle vurgulanıyor. Zaten kanser ile mücadelede en önemli husus güçlü bir bağışıklık sistemine sahip olmak. Bağışıklık sistemini tetikleyip güçlendiren en önemli gıdalardan biri de sarımsak, belki de en önemlisi.

 

sarımsakları elinizle alın bıçak vurmayın,kitapta da her türlü hastalığa şifadır deniyor

Yeni bir şey daha öğrenmiş olduk, bıçak vurmamak mantıklı geldi bana.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

evet dediğin gibi benimki tek senin ki çok,şimdi bıçak şundan vurulmasın deniliyor,mesela bu tip bitkisel şeylerde yada bal gibi karışımlarda Demir madde kullanmak o formülün faydasını neredeyse yarıdan yarıya azaltıyor,o sebeble mesela macun yada bitki formüllerinde hep tahta kaşık tavsiye edilir...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

evet dediğin gibi benimki tek senin ki çok,şimdi bıçak şundan vurulmasın deniliyor,mesela bu tip bitkisel şeylerde yada bal gibi karışımlarda Demir madde kullanmak o formülün faydasını neredeyse yarıdan yarıya azaltıyor,o sebeble mesela macun yada bitki formüllerinde hep tahta kaşık tavsiye edilir...

Katılıyorum. Yemek yaparken metal kaşık yerine tahta kaşık kullanırsanız daha lezzetli olduğunu farkedeceksiniz. Yemekler tahta kaşıkla yense hem daha lezzetli hem de daha sağlıklı olur düşüncesindeyim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Katılıyorum. Yemek yaparken metal kaşık yerine tahta kaşık kullanırsanız daha lezzetli olduğunu farkedeceksiniz. Yemekler tahta kaşıkla yense hem daha lezzetli hem de daha sağlıklı olur düşüncesindeyim.

 

bu cok dogru tespit ben karistirken tahta kasik kullanmistim ve de kepce olarak yine tahta kasik kullanirken yemegin lezzeti hayli bir fark atiyor daha lezziz daha tatlimsi sekil aliyor, muhakkak tahta kepce kullanin derim..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bir seyi merak ettim,böyyle tarifler bencede ciddiye alinmali,ama acaba kanser hastaligi icin ilac yada kemo terapi tedavileri uygulanirken bunlar yapilabilirmi??cünkü böyle tarifler yada işte sifali bitkiler falan ilac tedavisini etkileyebiliyor diye duymustum,ne dersiniz arkadaslar???

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Arşivlendi

Bu konu artık arşivlenmiştir ve başka yanıtlara kapatılmıştır.

×
×
  • Yeni Oluştur...