Sidre Oluşturma zamanı: Ocak 19, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 19, 2013 4 halka kalamar 4 kum midyesi 3 karides 1 jumbo karides 100 gr fileto çipura 50 gr havuç 50 gr patates 50 gr kabak 150 ml gr ıstakozlu balık sosu Tuz Karabiber Bakırda balık çeşitlemesi: Karidesleri ayıklayın. Sebzeleri doğrayın. Tüm malzemeyi bakır kaba alıp kapağını kapatmadan önce tuz, karabiber ve ıstakozlu balık sosunu ilave edin. Kısık ateşte kapağını açmadan 10 dakika pişirip servis yapın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.