Sidre Oluşturma zamanı: Ocak 20, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 20, 2013 1 paket körpe ıspanak 2 armut Yarım su bardağı pecan cevizi ya da ceviz ¾ çay bardağı kurutulmuş yaban mersini 100 gr kaşar peyniri Armutlu ve pecan cevizli ıspanak salatası: Kaşar peynirini küp şeklinde doğrayın. Ispanakları yıkayıp suyunu süzdürün ve geniş bir kabın içerisine alın. Armutları yıkayıp kuruladıktan sonra ince doğrayın ve ıspanaklara ekleyin. Pikan cevizi, yaban mersini ve kaşar peynirini serpiştirin. Keçi peynirli sos ile birlikte servis yapın. Keçi peynirli sos için 150 gr keçi peyniri, yarım su bardağı kefir, 3 yemek kaşığı zeytinyağı, 1 su bardağı krema, ¼ su bardağı kıyılmış frenk soğanı, tuz, taze çekilmiş karabiber. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.