Sidre Oluşturma zamanı: Ocak 23, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 23, 2013 600 gr brüksel lahanası 3 diş sarımsak 150 gr soyulmuş badem 2 yemek kaşığı kuru üzüm 2 yemek kaşığı rendelenmiş limon kabuğu 4 yemek kaşığı zeytinyağı Tuz Taze çekilmiş karabiber Bademli brüksel lahanası: Fırını 200 dereceye ayarlayın. Lahanaları yıkayıp dış kabuklarını temizleyin ve ortadan ikiye kesin. Sarımsağı küp doğrayıp geniş bir fırın kabının içerisine alın. Zeytinyağı, tuz, karabiber, kuru üzüm, badem, 1 yemek kaşığı limon kabuğu rendesi ve lahanaları ekleyip iyice karıştırın. Kabı fırına yerleştirip 30 dakika ya da lahanalar yumuşayıncaya kadar pişirin. Üzerine kalan rendelenmiş limon kabuğunu serpiştirip servis yapın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.