Jump to content

Bademli Brüksel Lahanası


Sidre
 Paylaş

Önerilen Mesajlar

bademli-bruksel-lahanasi_cc3265a6.jpg

 

600 gr brüksel lahanası

3 diş sarımsak

150 gr soyulmuş badem

2 yemek kaşığı kuru üzüm

2 yemek kaşığı rendelenmiş limon kabuğu

4 yemek kaşığı zeytinyağı

Tuz

Taze çekilmiş karabiber

 

Bademli brüksel lahanası:

Fırını 200 dereceye ayarlayın. Lahanaları yıkayıp dış kabuklarını temizleyin ve ortadan ikiye kesin. Sarımsağı küp doğrayıp geniş bir fırın kabının içerisine alın. Zeytinyağı, tuz, karabiber, kuru üzüm, badem, 1 yemek kaşığı limon kabuğu rendesi ve lahanaları ekleyip iyice karıştırın. Kabı fırına yerleştirip 30 dakika ya da lahanalar yumuşayıncaya kadar pişirin. Üzerine kalan rendelenmiş limon kabuğunu serpiştirip servis yapın.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...