Jump to content

Kestaneli ve Zencefilli Et Sote


Sidre
 Paylaş

Önerilen Mesajlar

kestaneli-ve-zencefilli-et-sote_f0219092.jpg

 

750 gr antrekot et

Yarım kg az haşlanmış kestane

1 soğan

1 sarı biber

1 kırmızıbiber

2 diş sarımsak

2 dal taze biberiye

2 yemek kaşığı tereyağı

1 çay kaşığı rendelenmiş taze zencefil

Tuz

Karabiber

 

Kestaneli ve zencefilli et sote:

Tereyağını tavada eritin. Yemeklik doğradığınız soğan ve ince doğradığınız sarımsağı ekleyip soteleyin. Jülyen doğradığınız antrekotları, taze zencefili ve taze biberiyeyi ekleyip pişirmeye devam edin. Etler pişmeye yakın jülyen doğradığınız biberleri ekleyip soteleyin. Kabukları soyulmuş kestaneleri, tuzu ve karabiberi ekleyip karıştırın. 10 dakika daha pişirip ocaktan alın. Servis yapın.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...