Sidre Oluşturma zamanı: Ocak 23, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 23, 2013 50 gr akdeniz yeşilliği 40 gr somon balığı 30 gr kalamar 30 gr karides 1 portakal 5 gr kekik 50 gr parmesan peyniri 10 gr kiraz domates 20 gr balzamik sirke 10 gr Zeytinyağı Tuz Karabiber Parmesanlı tart için 250 gr un 100 gr tereyağı (oda sıcaklığında) 50 gr parmesan peyniri 90 ml su Tuz Parmesanlı tart üzerinde deniz mahsulleri salatası: Tart için un, tuz, parmesan peyniri ve tereyağını karıştırıp elinizde ufalayın. Hamura suyu ekleyip yoğurun ve streç filme sarıp 30 dakika buzdolabında bekletin. Tart kalıbını yağlayıp unladıktan sonra hamuru kalıba yayın. Çatalla üzerine delikler açıp üzerine yağlı kağıt serin ve kuru bakliyatlardan ağırlık yerleştirin. 200 dereceye ayarlı fırında 8 dakika pişirin. Bakliyatları üzerinden alıp soğumaya bırakın. Akdeniz yeşillikleri, portakal dilimleri ve kiraz domatesleri doğrayın. Balzamik sirke tuz ve karabiber ile harmanlayın. Izgarada kızarmış somon balığı, sotelenmiş karides ve unlanarak yağda kızartılmış kalamarlarlarla birlikte parmesanlı tartın üzerine yerleştirin. Biberiye ile süsleyerek servis yapın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.