Sidre Oluşturma zamanı: Ocak 23, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 23, 2013 1 orta boy haşlanmış karnabahar 300 gr haşlanmış tavuk göğüs eti 2 turp 1 kırmızı soğan 1 demet roka ¼ demet ince kıyılmış maydanoz Sos için 1 çay bardağı mayonez 1 diş ezilmiş sarımsak Yarım çay bardağı zeytinyağı 2 yemek kaşığı limon suyu Tuz karabiber Karnabaharlı, tavuklu salata: Salata kasesine saplarını kopardığınız ve yarıya böldüğünüz roka yapraklarını, maydanozu, çiçeklere ayırdığınız karnabaharı ekleyip karıştırın. Üzerine ince dilimlediğiniz tavuk etlerini, halka doğradığınız turpları ve soğanı ilave edip karıştırın. Sos için gerekli malzemeleri iyice karıştırıp salatanın üzerine gezdirin. Servis yapın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.