Sidre Oluşturma zamanı: Ocak 26, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 26, 2013 1 kg taze çalı fasulye Yarım su bardağı zeytinyağı 2’şer adet soğan ve domates 1 tatlı kaşığı tuz 1 çorba kaşığı tozşeker Barbunya için: Yarım kg taze barbunya 1 çay bardağı zeytinyağı 1’er adet havuç, soğan ve domates Yarım tatlı kaşığı tuz 2 tatlı kaşığı tozşeker Taze fasulye yemeği için, fasulyeyi temizleyip, tüm malzemeyi tencereye alın. Hiç su koymadan bir buçuk saat pişirin. Bu arada barbunya için, zeytinyağını tencereye alın. Üzerine ince kıyılmış soğanı koyup soteleyin. Küçük doğranmış havucu ve domatesi ekleyip sotelemeye devam edin. Barbunyayı ekleyin. Tuz ve tozşeker katın. İyice yumuşayana dek pişirin. Büyükçe bir servis tabağının kenarına taze fasulyeyi yerleştirip, ortasına barbunyayı koyun. Ilık ya da soğuk servis yapın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.