İη¢ιѕєℓ Oluşturma zamanı: Şubat 23, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 23, 2013 -7 yemek kaşığı irmik -9 yemek kaşığı şeker -1 litre süt -2 adet muz -1 su bardağı çekilmiş ceviz Yapılışı -Sütü tencereye boşaltıp, irmik ve şekeri ekleyip, karıştırarak koyulaşıp, göz göz oluncaya kadar pişirin. -Tatlınızı dökeceğiniz tepsinizi ıslatın(yapışmaması ve kolay servis yapılması için), muhallebinizin yarısını dökün ve üzerine dilimlediğiniz muzu ve cevizin yarısını koyun ve üzerine de kalan muhallebinizi dökün. -En son da tatlınızı ılınınca kalan cevizi üzerine döküp, soğuyunca servis yapın. -Afiyet olsun.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VERDA. Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 çok güzel bir tarife benziyor, canım istediii Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sessiz nehir Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 çok pratiktir ve çok severim çocukluğumun pastası tarçını çocukken cevizle birlikte bu pasta üstünde severdim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.